Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €

Brendovi

Nudimo vam širok asortiman najrazličitijih, patentiranih i kvalitetnih međunarodnih robnih marki kao što su Vylet-Nails, Naileon, American Line, Youmaxx, Euro-Line, Konad, Promed, Hartmann, Elomed, NDED - Nail Design Exclusive Discovery i mnoge druge. Pronađite svoje omiljene proizvode među naših više od 8000 proizvoda poznatih marki. Mi dostavljamo proizvode u različitim veličinama tako da možete pronaći onu koja vam odgovara. U slobodno vreme, pretražite našu prodavnicu i sigurno ćete biti u potpunosti inspirisani.

nded

nail design exclusive discovery

Naš vlastiti brend koji pruža visok kvalitet po niskoj ceni. Idealan za početnike, studije za negu noktiju i trgovine na malo. Izvucite korist iz našeg intenzivnog istraživanja i najvišeg stepena brige koji čine osnovu širokog spektra nded linije proizvoda.

American-Line

Simply the best

Moto ovog brenda je raskoš na vrhovima prstiju. Razmazite svoje nokte i nokte svojih mušterija najboljim američkim otkrićem. Intenzivnom saradnjom odeljenja za istraživanje i poznatih dizajnera noktiju – uz naš brend American Line – dizajniranje noktiju postaje umetnost.

Euro-Line

Solutions for beautiful

Kvalitetan brend koji osvaja svet. Naš popularni brend Euro-Line vodeći je proizvod koji se koristi i prodaje širom sveta. I ovde smo se celim srcem i dušom posvetili istraživanju kako bismo udovoljili visokim zahtevima današnje industrije dizajniranja noktiju. Bićete zadovoljni i zadivljeni jednostavnim rukovanjem i briljantnim rezultatima. Kvalitet po povoljnoj ceni, to će takođe obradovati vaše mušterije.

Nail-Eon

Quality is our passion

Uz vrhunski kvalitet i tehničke inovacije, pružamo odličan lak u vidu gela zajedno sa svim neophodnim priborom. Sve je najsavremenije i bazirano na najnovijim istraživanjima. Celokupan NAIL-EON pribor testiran je od strane TÜV-SÜD i proizveden je po najvišim standardima. NAIL-EON daje 3 godine garancije na sve svoje uređaje.

Naš lak u vidu gela na čaroban način daje neodoljiv šarm vašim noktima. Istraživanje i strpljenje bili su osnova za razvoj ovog proizvoda kako biste vi imali koristi od njegovog dugotrajnog intenziteta. I uprkos njegovim karakteristikama čvrstine, mi nudimo proizvode pomoću kojih ćete lako ukloniti ovaj lak u vidu gela sa svojih noktiju. Ovo je prekretnica u našim istraživačkim nastojanjima.

Od najbolje turpije za nokte do najnovije UV lampe, nudimo sve tehničke uređaje koji su vam potrebni za profesionalno dizajniranje noktiju. Svi naši proizvodi su sertifikovani od strane TÜV-SÜD drže se kvaliteta i garantuju da ćete biti zadovoljni. Lično smo ih isprobali i testirali, i utvrdili da su odličnog kvaliteta.

Vylet Nails

Award winning nails

Naše Vylet Nails linije proizvoda ispunjavaju najviše standarde i veoma su raznovrsne. Zahvaljujući našim istraživanjima u tri linije proizvoda uspeli smo da objedinimo kvalitet i savršenstvo.

Vylet Nails Revolution

Vylet Nails Revolution namenjen je dizajnerima noktiju koji pridaju veliku važnost lakoći upotrebe i ekstremnoj postojanosti. Započnite revoluciju u dizajnu noktiju i postanite poznati uz naš brendirani gel.

Vylet Nails Elements

Ulepšajte sebe i svoje mušterije prirodnim, osnovnim sjajem iz naše kolekcije Vylet Nails Elements. Prirodnost i klasika objedinjene su u velikom izboru proizvoda. Izvucite korist iz iskustva dobro poznatih dizajnera noktiju koji su uložili svoja najbolja saznanja u istraživanje ovih proizvoda.

Vylet Studio Edition

Style like a star! Ulepšajte svoje nokte i nokte svojih mušterija jedinstvenim dodirom Holivuda. Zahvaljujući našoj spektakularnoj Vylet Nails liniji proizvoda neće biti granica vašoj mašti. Mnoge godine istraživanja nagrađene su glamuroznim noktima i osmehom na licu mušterije.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни