Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €

Ваша каријера

Zahvaljujući inovacijama i istraživanju imamo ne samo najveći izbor proizvoda na svetu, nego smo razvili i sopstvene proizvode i pribor za dizajn noktiju koji su daleko ispred svog vremena u pogledu kvaliteta i bezbednosti.

Придружите се тиму ндед

Plaćanje po učinku je nešto strano za nas, jer pridajemo veliku važnost zadovoljstvu naših zaposlenih. Nama je svako važan bez obzira na njegovo zaduženje. Da li biste želeli da postanete deo porodice nded?

Ваша Онлине продавница - од ндед

Hteli biste da otvorite onlajn prodavnicu, ali ne znate tačno kako to ide ili koje proizvode da nudite. Dozvolite nam da se mi pobrinemo oko toga. Nudimo vam priliku da ostvarite uspeh uz pomoć naših proizvoda.

Њен сопствени студио - од ндед

Vi ste obučeni dizajner noktiju ili ste na putu da to postanete i želeli biste da svoje umeće u dizajniranju noktiju podelite sa svetom. Ako je tako, treba da otvorite svoj studio. Uz pomoć naših proizvoda i podrške ostvarite svoj san!

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни