Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Make up У Мејкап

Make up У Мејкап

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард
Make up У Мејкап - Природни мејкап за вашу блиставу пут
Лети кожа сама од себе има свеж изглед, окупана је сунцем а годи јој и много свежег ваздуха. Али како је у другим годишњим добима или ако је лето кишовито? Тад кожа изгледа бледо и готово безбојно. Стрес, болест, сув ваздух од грејања или други фактори животне средине такође могу да утичу на пут и стање коже. Кожа више не блиста. Али не мора бити тако. Природном козметиком за лице која прекрива неравнине те истовремено негује, кожи се поново може поклонити блиставост и изражајност. Са декоративном козметиком као што су руж за усне или руж за негу усана, сенка, руменило, маскара и вештачке трепавице те оловка и туш за очи, лице ће још више добити на изражају.

Пријатан изглед је неопходан у данашње време готово у свим подручјима живота. Негован наступ је нарочито важан у пословном свету. Осим модерне и одговарајуће фризуре као и праве одеће, козметика такође игра важну улогу. Користећи природну козметику за лице са природним минералима и биолошким уљима за негу, добиjате савршену темељну подлогу и свежу пут која наглашава вашу личност. Хоћете ли се одлучити за течни пудер, пудер у креми или само за лагани пудер у праху зависи од ваших жеља и склоности. Да бисте добили природни резултат требате водити рачуна о томе да пудер одговара тону ваше коже. Превише таман пудер може изгледати неприродно и претерано.

Своје очи ћете савршено нагласити оловком, тушем и сенком, тако да оптички изгледају веће. При томе важи правило да дневни пудер треба бити децентнији и природан док вечерњи пудер и пудер за посебне прилике у сваком случају смеју бити јачи и упадљивији. Овде су и вештачке трепавице свакако прави празник за очи које им пружају узбудљив израз. Руменилом се наглашавају образи а руж за негу усана у нашој интернетској продавници са природном козметиком негује осетљиве усне. Руж, оловка и сјај за усне доносе разнобојност.

Имајте поверење у нашу природну козметику за лице без вештачких састојака и доживите пријатни осећај на кожи који ће додатно да допринесе да ваше лице заблиста. Природни састојци за негу као што су биљни екстракти и биолошка уља са сигурношћу ће измамити осмех на вашем лицу. Make up У Мејкап Природни мејкап без хемијских састојака за здраву кожу

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€