Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика / Make up У Мејкап
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
ндиго Липглосс 71 2,7мл крема - пуних и сјајне усне
Детаљи
+

Ако су усне су наглашени без превише упадљиво, употреба ндиго сјај за усне крем 71 мл 2.7 је идеалан. Само за природни изглед ненаметљив дан шминке одговарало суптилну крем тон који може лако Схиммеринг усне.


Сјај за усне за сјај и волумен

За разлику од непрозирне Липстицк Лип Глосс патнами усне само дискретно и лако једна непрозирна. Индиго Лип Глосс 71 мл павлаке за 2,7 крем олакшава боју природне усне на светлост, у исто време када су добили више волумен и сјај заводљив. Дуготрајан и цолорфаст сјај за усне придржава дуго на уснама, а могу се освежена употребом сунђер апликатор у било ком тренутку.

Право Фарбе за сваки тип коже и свакој прилици

У ономе што је Фарбе сјај за усне је изабран зависи од фактора, укључујући врсте коже. Такође, прилика и одећу да одлучи о праву Фарбе. Више усклађује састав, више мами је његов укупни изглед. Право тон коже за Фарбе нађете их најлакше непријатан. Фарбе Идеална је оно што је сличан боји природне усне, или побољшава га. Поред њеног улепшавања дејство ндиго сјај за усне је Цреме 71 мл 2,7 случајно и овлаживач. Усне су заштићени и одржавају. Сјај за усне се може користити и као гламурозни финишу за конвенционалне кармин.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни