Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика / Make up У Мејкап
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Еиелинер 3.5мл - за савршене трепавице
Детаљи
+
Са Indigo ајлајнером 3,5 мл савршено ајлајнером успева да се играмо. Очи су наглашене изгледати већи и бити врхунац у сваком лицу. Ајлајнер је ефикасан са мало вежбе мало ствар са великим утицајем и пружа дана у дан за леп изглед.

Течност ајлајнер за лепе трепавице

Течност ајлајнер наставља глатко и лако и омогућава ајлајнер у много варијанти. Да ли је линија дебеле или танке, дуже или краће на је укус и тип ствар. Облик Око је критична и може се користити са различитим триковима оптички промене или стреса. Па округле очи изгледају дуже када ајлајнер је нацртана изван унутрашњег и спољашњег Лиденде.

За управљање ајлајнер

Посебно важно за савршен ајлајнером је прави производ. Чак је додао стабилан руку и опуштено ока, а затим управља састав ока брзо и без тешкоћа. Најлакши линије успе када ока је опуштена и лабава затворена. Други Еие је мало отворен. Капка мора за посао Indigo ајлајнер 3.5мл чисте и без масноће, идеалан је прајмер са двобојну базом. Тада ајлајнер има екстра дуго.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни