Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика / Make up У Мејкап
_НД3ДНД3ДИндигоНД3ДНД3Д_ Липстицк Глиттер Бровн 3.8г - Природни Сјај за усне

Детаљи
+

Висок квалитет уља и воскове и пигменте и сјај честице су уједињени у _НД3ДНД3ДИндигоНД3ДНД3Д_ Липстицк Глиттер Бровн 3,8 г. Липстицк у суптилно светлуцави браон нијанса погодна за дан чине посебно добро. Али у вечерњим сатима украшене усне сваке жене.
Кармин као декоративни шминка
Усне су већ потписале од давнина, још од 19. века, налази се руж, као што знамо данас. _НД3ДНД3ДИндигоНД3ДНД3Д_ Липстицк Глиттер Бровн 3,8 г је крајњи производ дугог развоја и састоји се од уља и воска које су створене посебним састојцима за једноставан за коришћење шминка производ. Његов ефекат боја добијена производ смеђих пигмената, који су обогаћен глиттер честицама. Усне сјај у пријатном браон тон који још увек млад и савремени радови од стране светлуцање.
Који руж за ту жену?
_НД3ДНД3ДИндигоНД3ДНД3Д_ Липстицк Глиттер Бровн 3,8 г са свог меког природним _НД3ДНД3ДФарбеНД3ДНД3Д_ иде нарочито добро са лаким боје коже. Који има плаву или црвену косу, чини двоструко атрактивно са природним уснама. Сјај, која произилази из ефекта глиттер на уснама, савршено уклапа овде. Ако Липстицк изабран у Глиттер Бровн, наравно, треба да се уклопе одећа.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни