Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика / Make up У Мејкап
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Масцара 121 транспарентно 2,5 мл - Натурал Беаути
Детаљи
+

Плумп трепавице су свака жена жели. Они који желе да изгледају природно и неугледно, достиже за Indigo Масцара 121 транспарентне 2,5 мл. Висококвалитетни шминка производ пружа префињен и ефикасна за бујних трепавица и повољан нагласио очи.


Више богатство кроз одвајање - делује транспарентно Масцара

Природне лепоте је од неког времена вратио снажно тренда. Трик је у томе, лепота лица да истакне, без запошљава Фарбе. Са Indigo маскара 121 транспарентним 2,5 мл овог успе савршено. Са својим гел налик текстуре, производ поставља сваком појединачном бичем, истиче их и чини аутоматски за ситости. Састојци за негу у маскаре трепавице чине здрав сјај и дају велики подстицај.


Његова примена као и обично и Нице

Indigo Маскара 121 провидна 2,5 мл се користи као било који други маскаре. Трепавица се налазе у првом кораку са трепавица Виклер, а онда пажљиво и нежно потписале. Ефекат производа показује одмах. Транспарентан маскара је свестрани, маскара може да се користи као безбојно ока гел за обрве или за фиксирање конвенционални ока да прозоре. За ову сврху, мастиљавог обојене трепавице су лако убертусцхт са Indigo Масцара 121 транспарентан 2.5 поново мл.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни