Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика / Make up У Мејкап
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Indigo Роуге 5 г - освежите и модел тен
Детаљи
+
Indigo Руж 5 г је идеалан за дискретно дану чине, али такође може бити за увече или да прикрију уморни и бледа кожа применити. Лице је нежно моделује, изгледа свежије и здравије. Примењује правилно даје Роуге здрав и леп изглед.

Роуге - свестрани

Са правом боје и десне технике Руж може бити лице не само свеже чин, али и модел. Па Округли лица изгледају мање пуна, истакнути брада повуче у позадину. За структурирање и моделовање прилично суптилна и мат нијанса треба да буде изабран. У зависности од облика лица Руж се тада примењује. Тако се понашају дуге лица хармонично, ако акценат боје са највише тачке на јагодичне кости се приближно хоризонтално примењује према косе.

На прави тон је у питању

Док је у 1980 Роуге треба да буде китњаст и неукусан, суптилне тонови су данас. Чине треба да буде природан и неупадљиво акта. Право Тон Руж наћи жена од типа коже и боје косе. Увек прави лежи са топлим тоновима црвене са малим количином жуте. Деликатни Пинкс су идеални за светло тен, тамније типова са црном косом и кул тон коже може чак дубље у палети боја и изабрати Роуге ин Пинк или розе дрво.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни