Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика / Make up У Мејкап
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Маке уп Сабрина - Флавлесс тен сваки дан
Детаљи
+
Мрље, мање ожиљке и друге Сцхонхеитсфехлерцхен у лице може бити ефикасно елиминисати са Маке уп Сабрина. Након примене појављује глатка и лепа кожа лица. Због своје непрозирности и трајност, квалитет шминка је идеална за свакодневну употребу.
Средње Скин слој са правом шминке
Савршен направити свој сопствени рачун подиже тонус коже се уместо да га покрије, личне имовина лица су такође истакао. Избором одговарајућег тон саставу изгледа природно и Сабрина мали Сцхонхеитсфехлерцхен бити савршено прикрива. Не само тон коже, и тип коже играју улогу у избору шминке. Течност шминка је погодан за комбиновану кожу, који је склон да суву кожу треба да изабере кремом шминке. Сенка не би требало да буде превише тамна, јер то чини стари, бира се на светле нијансе, лице изгледа бледо и болешљив брзо.
Макеуп правилно примењују
Као основа за маке уп Сабрина дневна крема се препоручује да користите коректор да покрије тамне кругове, црвене вене и ситне боре и чини је могуће модел лице конкретно. Сама шминка може затим да се нанесе са прстима, и овлажи сунђери и четке су. Је важно, то се не користи за шминку. У супротном, лице изгледа мало маска налик и кармин. Ако се користи премало шминка, међутим, то чини на уочи и неравној тен.
вискозност
+
танак средњи дебео
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни