Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте 3 у 1
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Гел за нокте 3 у 1 Гел за нокте 3 у 1 Пронађите ваш Гел за нокте 3 у 1 у преко 396 различитих боја Идите до ваше омиљене боје

Гел за нокте 3 у 1

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Гел за нокте 3 у 1 NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
од 2,40 € *

Молимо Вас да изаберете одговарајући под-категорију за Гел за нокте 3 у 1 :

гел лак soak off
Лако применити као лак за нокте, издржљив као гел лак soak off и УВ гел - УВ Наил Полисх најбоље особине ова два производа комбинују. УВ Наил лакови се примењују на природне нокте, као и вештачких ноктију и да обезбеди у многим боја и текстура за увек новим и свежим дизајном ноктију.Геллак се може применити као пуну поклопца, али је такође погодан за секи nailart aкцентима или за француском стилу. гел лак soak off и УВ лак за нокте - танак као лак за нокте.
термо гел лак
Тхермал термо гел лак и termo gel lak УВ Лак за нокте произведена по боји промена ефекта за ефекте око отварања. У зависности од температуре нокта мења боју и показује кроз варира боје другачије лице. Па наил арт никада није досадно. Комбинације боја, као и текстура термалних боја боје су доступни у широком избору. Термо гел лак, termo gel lak и УВ Лак за нокте за узбудљиве боје на ноктом.
Peel off гел лак
За проблематичне нокте и оних који воле да је једноставна и јасна, јесте peel off гел лак за нокте идеал. Издржљив геллак као и обично и лечи.Посебна карактеристика овог производа: У зависности од захтева, боја слој се лако може уклонити из ноктију, елаборат чишћење Наил Ремовер односи готово у потпуности.

Скоро као танка као лак за нокте, и тако то, али ипак стабилан довољно за јачање природних ноктију, ће натапању-офф Гел за нокте 3 у 1 ЛЕД УВ лак за нокте у различитим верзијама понудио. Брзо лек под УВ светло елиминише често нервира кад лак за нокте у супротном чека, такође одбојној марака у боји ствар прошлости. Специјална фарба стално бар два пута докле год конвенционалне лак за нокте, често слој ће остати док се ексер је израсла. Бриљантан сјај подсећа гел нокти, осигурава трајно лепе нокте, које су увек свеже поново, и племенити.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни