Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
гел лак гел лак Пронађите ваш гел лак у преко 389 различитих боја Идите до ваше омиљене боје

гел лак

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN гел лак NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *

Молимо Вас да изаберете одговарајући под-категорију за гел лак:

гел лак soak off
Лако применити као лак за нокте, издржљив као гел лак soak off и УВ гел - УВ Наил Полисх најбоље особине ова два производа комбинују. УВ Наил лакови се примењују на природне нокте, као и вештачких ноктију и да обезбеди у многим боја и текстура за увек новим и свежим дизајном ноктију.Геллак се може применити као пуну поклопца, али је такође погодан за секи nailart aкцентима или за француском стилу. гел лак soak off и УВ лак за нокте - танак као лак за нокте.
термо гел лак
Тхермал термо гел лак и termo gel lak УВ Лак за нокте произведена по боји промена ефекта за ефекте око отварања. У зависности од температуре нокта мења боју и показује кроз варира боје другачије лице. Па наил арт никада није досадно. Комбинације боја, као и текстура термалних боја боје су доступни у широком избору. Термо гел лак, termo gel lak и УВ Лак за нокте за узбудљиве боје на ноктом.
Peel off гел лак
За проблематичне нокте и оних који воле да је једноставна и јасна, јесте peel off гел лак за нокте идеал. Издржљив геллак као и обично и лечи.Посебна карактеристика овог производа: У зависности од захтева, боја слој се лако може уклонити из ноктију, елаборат чишћење Наил Ремовер односи готово у потпуности.
гел лак и УВ Лак за нокте - танак као лак за нокте

Скоро као танки као лак за нокте, а ипак довољно стабилан да ојача природних ноктију, гел лак и УВ лак се нуди у различитим варијантама.Брзо очвршћава под УВ светлом у иначе нокте често досадних чекања понекад чак више непријатних импресије у рекету ствар прошлости.Посебна боја траје најмање два пута онолико дуго колико конвенционалне нокте, често остаје слој док нокат потпуно гаји.Сјајан сјај, подсећа гела ноктију, обезбеђује дуготрајан лепе нокте које изгледају свеже и рафинирано поново и поново.


Као и код гела моделлаге је такође радила у редоследу УВ премаза у неколико слојева. Слојеви треба да буду што тањи и да се појединачно лечи под УВ лампом. Прије пријаве природних ноктију, ноктију је Маницуред, гурнуо назад заноктице и ноктију површина охрапавити нежно са бафер. Дакле, први слој који служи као основа за даље слојева премаза, држи добро, ноктију је одмашцени и прашине чистији.Први слој се наноси и лечи под УВ-светлости, која знојење остаје на нокат и служи као основа за лепљење гел лак и УВ лака за нокте.Боја се може применити у једној или више слојева у зависности од жељеног интензитета боје.Ласт боја слој формира премаз који пружа још већу стабилност, отпорност на гребање и дуготрајну сјај. Посебно погодан УВ Наил лакови су за проблематичне нокте попут Споон нокти. На овим ноктију акрил или гел моделлаге често не држи, са УВ-Геллацкен међутим може да постигне велике и дуготрајне резултате у многим случајевима.


УВ Геллацке су доступни у многим бојама, мат и сјајна, уз помешан глиттер честица или пахуљице.Посебно атрактиван и упечатљив варијанта је топлотна гел лак и УВ лак за нокте мења боју у зависности на преовлађујуће спољне температуре и на тај начин показује у све различитим нагибима. Брзо и практично уклоните лак за нокте огулити. Да бисте отклонили чистач је потребно, слојеви боје могу бити ољуштен као танком кожом, као што лако желите.


Бровсинг nded Нуде у нашем широком избору гел лак и УВ лак за нокте увек нових и сензационално Наил Десигн. Наши производи су без ММА (метил метакрилат) и стога такође погодан за осетљивих особа.

 Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни