Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак
 гел лак NAIL-EON УВ пастел лак за нокте

Детаљи
+

Лакови за нокте у пастелним нијансама су популарни, посебно за уредан дизајн ноктију у свакодневном животу. Али то би требало да буде неразметљива шема боја је такође погодан за елегантне вечерње одело. Са  гел лак NAIL-EON УВ пастел лак за нокте УВ пастелне нокте може бити леп и трајан ноктију стварају многе романтичне боје. УВ пастелне нокте погодан је за скоро сваки нокат и може се директно применити на природне нокте, као и акрилних или гел нокте. Пре примене Геллацкс на очистити и припремити са прајмером ексером основну капут као што се захтева база на природни нокат. Ово се наноси четком и излечио под УВ светлом. Добијена лепљива слој остаје на нокат. Сада Геллацк, који је такође смештен у танком слоју са четкицом на нокта следи. Тањи слој, поузданији се врши, накнадну очвршћавања УВ лампе. Ако виши интензитет боје је пожељно, редослед неколико слојева је могуће. Лепљив слој се уклања после очвршћавања, онда или одмах коначни печат са горњем капуту или више маштовит наил арт декорацију.

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.7143

Преглед

5
16
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни