Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак
Peel Off гел лак Vylet-Nails Premium пастел - трајни лак за нокте

Детаљи
+

Vylet-Nails Premium Пеел Офф УВ индекс Лак Уље је посебно погодан за трајним ноктију дизајн на природне нокте, али и обезбеђује за коришћење акрилних и гел ноктију. Након припреме основног УВ лака за нокте је ситно примењује и лечи са УВ лампом.

Ако Vylet-Nails Premium Пеел Офф УВ индекс Лак Уље се користи на природни нокат као унапређење боја, је потребан темељан прајмер. Нокат је Маницуред а затим нанесите основни слој. Ова база премаз штити нокат од промене боје и уравнотежава површину. Тада пастелна боја је као конвенционални нокте наноси четком. Важно је мала дебљина слоја и богат уговор. Након лечења под УВ светлом-могу бити брушеног, ако је потребно, додатно лак слој. Када се постигне жељена дубина боја, заптивање се врши са горње стране капутом који доноси за нокте сјај и обезбеђује дуготрајну издржљивост. Мисија УВ индекс лака за нокте на другим површинама, као што су акрилне, фибергласа или гела је иста.

База Боја финиш - све у УВ лак за нокте

- Нема лепак слој и слој сјаја потребно
- Без знојење
- Високи сјај
- Покривање са тиме апликације
- Лекови под УВ ЛЕД лампа
- Лако се наноси као лак за нокте


вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни