Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак
гел лак Peel Off NAIL-EON Црисп - индивидуални глиттер Наил Десигн за нокте

Детаљи
+

Оно што чини NAIL-EON гел лак peek off Црисп УВ лак за нокте Црисп је да у гелу су укључене различите честице. Металик сјајна и у различитим арбе роессе и они се шире током примене на површину нокта и створити прилагођени наил арт. Геллацк се користи као конвенционални нокте. Међутим, производ се лечи у УВ светлу. Као и код било које апликације гела, нокат мора бити добро припремљен у примени peel off гел лак за нокте Црисп. Када се примењује на природних ноктију база слој мора да се користи, знојење произведени током очвршћавања није уклоњена. За идеалне одговорности пружа прајмер. Црисп Геллацк се наноси на нокте са четком у танком слоју, а затим лечи. Након коришћења УВ лампе лепљива слој остаје на нокта који се може уклонити са чистачем из нашег опсега добро. Закључак овог ноктију дизајна формира печат. У том циљу, длака се користи.

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни