Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак
гел лак Soak Off Vylet-Nails Premium Неон - Jарке боје за нокте

Детаљи
+

Дуготрајна лепе нокте у неон погледати јављају у примени гел лак soak off лак за нокте Неон Vylet-Nails Premium. Лак за нокте се наноси четком апликације и излечио од УВ светлом из отпорног слоја. Геллацк може се применити са основним капуту на природне нокте или ексерима моделирања.

У зависности на површину на којој Vylet-Nails Premium гел лак soak off индекс Лак Неон користи природни нокат мора бити у складу са тим припремљен. За употребу на природне нокте препоручује примена прајмер. То доводи до равномерно глатку површину, природни нокат је заштићен од пребојеност под Неонпигменте. Слично, лак за акрилне, фибергласа или Гел Наилс могу користити. Тако једном лако могу рецолор моделира нокте. Важно је овде глатка и чиста површина. За најбоље резултате, УВ заштита се наноси у танком слоју, а затим излечио под УВ светлу. Ако се може повећати интензитет боје, примена даљих слојева, који се лече у сваком случају појединачно, су могуће. Крај ноктију дизајна формира топ капут који штити нокат као силера и доноси сјај

- Не пријања и сјај слој више потребно
- високог сјаја опакуе боје
- Очвршћава под УВ и ЛЕД светла
- Без дисперзије
- Изузетно једноставна апликација попут лака за нокте и лако уклонити
- Неуклоњиве, дуннвискосес и покрива гел у боји. Користи се као стални лак за нокте
- Схаке и мешати без
- 100% пријања на све нокте дизајн система као што су гел, акрил и фиберглас
- До 4 недеље непробојног грип на вашим ноктима!вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.2857

Преглед

5
5
4
1
3
0
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни