Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / термо гел лак
Тхермо гел лак NAIL-EON UV УВ Наил Полисх Глиттер

Детаљи
+

Тхе Vylet-Nails Premium УВ лак за нокте Глиттер Геллацк термалне мења са температуром мења своју боја у зависности од изабраног комбинације. Поред тога, глиттер честице су инкорпорирани у рекету. Резултат је константно варира ноктију дизајн који чини нокте реалном привлачило.

Vylet-Nails Premium УВ лак за нокте Глиттер топлотна Геллацк је погодан за употребу на природне нокте и по узору ноктију и примењује се као и обично. На пажљиво припремљен природни нокат, прајмер и онда се примењује база капут. База слој се лечи, знојење остаје на нокту. Тада Vylet-Nails Premium УВ лак за нокте Глиттер топлотна Геллацк се наноси четком и излечио за 120 секунди у УВ светлом. Ако се може повећати интензитет боје, нокат површина може бити обложене са додатним слојем термалног премаза. Резултат: необичан дизајн ноктију, који показују и специјалним ефектима и изнова у новом лице. Нови УВ лак за нокте Термо Геллацк Глиттер доноси невероватне особине са њом. Поред топлотне ефекта, ипак је прајмер, боја и завршни слој у једном - 3 у 1 УВ индекс лак за нокте!

- Не пријања и сјај слој више потребно
- високог сјаја опакуе боје
- Очвршћава под УВ и ЛЕД светла
- Не знојење
- Врло лако се наноси, као што су лака за нокте
- Стални лак за нокте - неуклоњиве, дуннвискосес и покрива боја гела
- Схаке анд мешати није потребно
- 100% пријања на све нокте дизајн система као што су гел, акрил и фиберглас
- Стронг Холд до 4 недеље на вашим ноктима!


вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.6

Преглед

5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни