Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €

Услови коришћења

1. Прво Генерале, базе клијената, језик

1.1 Све понуде, продаја уговори, снабдевање и услуге ће, због наређења из наших купаца преко наше онлине продавнице ввв.ндед.де ("продавница") овим Условима и одредбама.

1.2 асортиман производа у нашој онлине продавници је намењен потрошачима и предузећима, али само да би крајњим корисницима. За потребе ових Услова, потрошач је свако физичко лице које улази у уговор из разлога који се могу приписати ни комерцијални, ни њихова независна стручна делатност (§ 13 Грађанског законика - БГБ) и "предузетник" је природни или правно лице или правно партнерство, на крају уговора у њиховом комерцијалном или независни професионалне делатности (§ 14 став 1 БГБ).

1.3 услови купцу не примењују, чак и ако је њихова примена у конкретном случају, не конкретно објекат.

1.4 Уговор језик је немачки.

2. Други Закључак

2.1 Наше понуде нису обавезујуће у вебсхоп.

2.2 Постављањем налог у продавници (која захтева претходну регистрацију и прихватање ових Услова), купац даје обавезујућу понуду за куповину производа у питању. Корисник је дужан да у понуди до краја треће године од дана дана пословну понуду.

2.3 представља презентација производа у онлине продавници није правно обавезујући понуда, али не каталог кликом на дугме "Потврди налог", поставите обавезујући налог у корпи роба. Потврда о пријему налога следи одмах након слања налога и не представљају прихватање уговора, и ми можемо да прихватимо Вашу поруџбину слањем потврдјујем наруџбину путем е-маила или испоруке робе у року од пет дана.

2.4 Сваки купац који је потрошач има право да повуче понуду, у складу са посебним условима, што је саопштена по налогу на нашем сајту, као и да врати робу. Преносне ставке се шаљу назад на нашу одговорност. Морате да сноси трошкове повратка ако испоручене робе наредили и ако цена ставке које треба послати назад не прелази износ од 40,00 евра, или ако сте још увек су на вишој цени ствар у време повлачења нису платили накнаду или уговором делимичну исплату. Иначе повратак је бесплатно за вас. Није парцела ствари бирате.

3. Трећи Цене и плаћање

Наше цене укључују порез, али не испоруку. Све методом плаћања изабрала њега накнаде и трошкови плаћања - посебно Паипал и банка таксе - дажбина, пореза и сличних оптужби, купац мора да сноси.

За испоруке у земље ван ЕУ морате да платите порезе, царине и таксе. За више информација о царинама, погледајте пример испод хттп://ец.еуропа.еу/такатион_цустомс/ддс/цги-бин/тарцхап?Ланг=ДЕ и пореза на промет увозне под хттп://аускунфт.езтонлине.де/езто/Велцоме.до а посебно за Швајцарску: хттп://ктарес.админ.цх/тарес/логин/логинФормФиллер.до.

Ако изричито другачије договорено, ми само испоруче у унапред (на начин утврђен у наруџбеници - ПаиПал, кредитна картица, банковни трансфер). Купац добија се роба испоручује са фактуре (која ће бити послата поштом, а може се укључити у нашој претпоставци) над одговарајућим редоследом.

купац није пребијање или задржавање, осим противтужба је неспорно или легално.

плаћање по фактури. У сарадњи са Кларна нудимо Вам купопродајни фактуру као опцију плаћања. У случају плаћања са Кларна Ви никада не сме да додате детаље налога, а ви платите када добијете робу. Са плаћања Кларна је достава на неку другу адресу за испоруку од наплате адреса није могуће. Тражимо за разумевање.

4. Кларна

Приликом куповине на фактури са Кларна увек изаћи робу, а ви увек имате отплате од 14 дана. За више информација и пуна Условима и Кларна фактуру за куповину, посетите: хттпс://онлине.кларна.цом/виллкор_де.иавс?еид=21243&цхарге=вариабел

Кларна преглед и процену информације које потрошача и, ако оправдано, размена информација са другим фирмама и агенцијама извештавања кредитних (кредитна провера). Уколико кредитна способност потрошача да се гарантује, Кларна АБ има право да одбије исплату корисницима Кларна и мора да укаже на алтернативне опције плаћања. Ваши лични подаци ће бити третирани у складу са Законом о заштити података и неће бити приказиване трећим лицима у рекламне сврхе. Сазнајте више о политици приватности Кларна је. (Хттпс :/ / онлине.кларна.цом / пдф / дата_протецтион_ДЕ.пдф)

За више информација о Кларна сте ввв.кларна.де посетите

Кларна АБ, компаније - и корпорација број: 556737-0431

5. Пошиљка робе

5.1 Роба се наводи на броду производа страни донео након пријема пошиљке. Ако роба није на лагеру, тако да испорука касни, ми ћемо вас обавестити о то одмах.

5.2 Ако је испорука одлагања проузрокована од стране правних или званични налога (као што су увоз и извоз ограничења) узроцима, а затим продужити сходно период испоруке. Почетак и крај испоруке кашњења, ми одмах ћемо вас обавестити у овим случајевима. Ако смо касно у испоруку, онда је наша одговорност за штете у случају благог нехата ограничена на догледној оштећења. Свака даља потраживања за накнаду штете само ако је кашњење изазване намере или грубе немарности.

5.3 Ако постоје различита времена испоруке робе наредио ми задржавамо право да делимичне испоруке, у мери у којој разумно.

6. Достава, осигурање и пренос ризика

6.1 Уколико није другачије договорено, ми ћемо одредити одговарајући метод испоруке и испоруке компанија на нашем нахођењу.

6.2 Ако купац потрошач, ризик од случајног губитка, случајних оштећења или случајног губитка испоручену робу у времену до купца, где се произво испоручује купцу, односно купац је у подразумеваној прихватања. У свим осталим случајевима, ризик се преноси на испоруку робе до превозника до купца.

6.3 Ми ћемо осигурати робу од уобичајених ризика саобраћаја у нашем трошку.

7. Задржавање права својине

7.1 Ми задржавамо титулу на испоручену робу све до потпуне исплате купопродајне цене (укључујући ПДВ и транспорт) за производ у питању.

7.2 купац је забрањено без претходне писмене сагласности није овлашћен да препродају робу испоручују код нас, која је под задржавањем титуле. Корисник уноси догађај евентуално препродају већ потраживања проистеклих из продаје до износа од нас да уплати купопродајну цену, плус премију од 20% до нас. Овим одобри купцу да прикупи толико додељен потраживања у редовном току пословања, који можемо ово овлашћење у случају кашњења плаћања може одузети од стране купца у било ком тренутку.

8. Гаранција

8.1 Ако се роба испоручује подлеже материјалном квара, корисник може захтевати да прво поправи квар или испоруку дефектних производа, предузетници, можемо бирати између кварова или испоруку робе у складу. Избор може да прикаже само у писаној форми (укључујући и путем факса или е-маилом) до купца у року од три радна дана од дана пријема обавештења о недостатку. Можемо одбити врсту накнадног рада по избору купца, ако је то могуће само у непропорционалан цени.

8.2 Ако перформансе у складу са ставом. 7 (1), или не је неприхватљиво за купца или ћемо одбити касније перформансе, купац је увек у складу са важећим законом има право да раскине уговор куповину, да смањи набавну цену или тражи накнаду штете, или накнаду трошкова насталих у узалуд. За купца за накнаду штете, такође посебне одредбе сек. 8 ових Услова.

8.3 Гарантни рок је три године од испоруке ако купац је потрошач, иначе дванаест месеци од порођаја.

8.4 примењују се само на предузећа важи: купац мора прегледати робу пажљиво одмах након преноса. Испоручену робу сматраће се прихваћеним од стране купца, ако квар не (и) у случају очигледних недостатака у року од пет радних дана од дана достављања, или друго (ии) приказан је у року од пет радних дана након откривања неисправности.

9. Трошкови расподела за опозив

Морате да сноси трошкове повратка ако испоручене робе наредили и ако цена ставке које треба послати назад не прелази износ од 40,00 евра, или ако сте још увек су на вишој цени ствар у време повлачења нису платили накнаду или уговором делимичну исплату. Иначе повратак је бесплатно за вас. Није парцела ствари бирате. Такође, погледајте наше услове.

10. Одговорност

10.1 Наша одговорност за немар (осим немара) је ограничен у случају кашњења испоруке у износу од (10)% њихове продајне цене (укључујући ПДВ).

10.2 Нисмо (једнака за било ког правног разлога) За штету од начина уговора и робе и нормалне употребе производа до типично очекивали. Наведени ограничења не важе у случају намерне или грубе немарности.

10.3 Ограничења § 8 не примењују се на нашу одговорност за гарантованим карактеристикама дефинисаним. § 444 БГБ, повреде на живот, здравље или удова или под Закона производа одговорности.

11. Закон и надлежност

11.1 Постојећи између нас и купца купопродајног уговора је предмет предмет обавезујућих међународних приватних одредбама Закона о закону Савезне Републике Немачке под искључење Конвенције УН продаје.

11.2 Уговор језик је немачки.

11.3 Ако купац је трговац дефинисано. § 1 став 1 Немачког трговачког законика (ХГБ), правно лице јавног права или јавни посебних средстава, судови су у Немачкој за све спорове који произилазе из или у вези са релевантним уговора искључивом надлежношћу. Надлежност у овим случајевима је Дурен. У свим осталим случајевима, купац или можемо покренути поступак пред било којим судом надлежном законом.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни