Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €

Мало идеја прилично велика

Uz krv, znoj i suze, od jedne male ideje prerasli smo se u svetski poznatu kompaniju za izradu proizvoda za dizajniranje noktiju. Osnovu naših aktivnosti predstavlja proizvodnja visokokvalitetnih artikala u kojoj objedinjujemo znanje i najbolje sirovine. Primenjujemo svoju stručnost i strast sa ciljem da vi budete zadovoljni.

Misija

Dizajniranje noktiju je naša strast. Naša misija je da nudimo najsavremenije proizvode, da promovišemo ljude i postavljamo im izazove. Idemo do granica, a ako je potrebno i iznad njih kako bismo dopustili da se strast za dizajniranjem noktiju vidi na našim proizvodima, i da izmami osmeh na licu svake mušterije. We love to see you shine – nded!

Proizvodnja

Mi rukovodimo našim procesom proizvodnje u skladu sa standardima najvišeg kvaliteta i bezbednosti. Ono po čemu se ističemo jeste stalno praćenje proizvodnih linija i prilagođavanje procesa proizvodnje. To se jasno vidi po našim proizvodima čiji je cilj da pruže još veće zadovoljstvo vašim mušterijama i da zagarantuju naš zajednički uspeh.

Od ideje do proizvoda

Potreban je dug put od nastanka ideje do toga da ona stigne do mušterija u vidu gotovog proizvoda. Potrebno je mnogo godina razmišljanja, mnogo glavobolja i obimnih testiranja da bi se najpre napravio prototip. Kada prototip bude napravljen i odobren, bitno je osmisliti efikasne proizvodne procese, sprovesti marketinške ideje i svaki aspekt poslovanja dovesti u ravnotežu. Verujemo da smo upravo zahvaljujući tome dospeli među vodeće proizvođače asortimana namenjenih studijima za negu noktiju i trgovcima na malo!

Kvalitet je najbitniji

Mi ne koristimo sistem plaćanja po učinku, niti izmeštamo svoju proizvodnju. Radije se oslanjamo na naše zaposlene i isplaćujemo im bonuse. Visokokvalitetan proces proizvodnje i prijatna radna atmosfera jesu garancija da će mušterije dobiti nenadmašno dobre krajnje proizvode. Takođe, uvek vršimo analizu rada.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни