Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €

Услови

Повлачење

Можете да откажете уговор у року од 14 дана, без давања разлоге у писаној форми (нпр. писмо, факс, е-маил) или - укинути враћа ставке - ако је роба пре рока истекне. Период почиње по пријему овог обавештења у писаној форми, али не пре пријема робе примаоцу (у случају понављају испорукама сличних роба не пре пријема првог делимичне испоруке), а такође не испуњава своје обавезе из члана 246 § 2 у вези са § 1 Абс 1 и 2 нацрта закона и наше обавезе према § 312г став 1 реченица 1 БГБ у вези са чланом 246. § 3 БГБ..

Опозив период је довољан да пошаље опозив или ствар. Опозив се мора послати на:

nded e.K.
Arndt Leonards
Talbenden 17
D-52353 Düren - GERMANY
телефон: +49 2428-8198991
Факс: +49 (0)2428-5088618
Е-маил: info@nded.com

Последице

У случају отказа делотворног су међусобно примљени предности су да се врате и све бенефиције (нпр. камата).

Можете ли нам дати перформансе примио и бенефиције (нпр. користи) не рефундира или делимично проблем или само погоршања стања, или да ће бити у обавези да плати накнаду. За пропадања и изведених бенефиције, морате платити накнаду само ако се користи или погоршање је због договора са материје, изван разматрања карактеристика и функционисања. Под "тестирање својства и функционисање" односи се на испитивање и процену одговарајућих робе, као што је могуће и уобичајено у продавници.

Преносне ставке су се вратили на нашу одговорност. Морате да сноси трошкове повратка ако испоручене робе наредили и ако цена вратио случај износу који не прелази 40 милиона евра, или ако сте на вишој цени ствар у време опозива још повратак или давши део уплате. Иначе повратак је бесплатно за вас. Није парцела ствари бирате.

Обавезе да надокнади исплате морају бити испуњени у року од 30 дана. Период почиње за вас када сте послали свој раскид или робу, за нас са њиховом пријему. Посебне напомене

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни