Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Четка
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Наил Арт Сликарство Четка - од суштинске важности за фино ноктију декорације
Детаљи
+

За деликатног сликарства на ноктима је потребно прави алат. Боја четка ноктију у фином синтетичке верзије косе долази додатно са белом ручком и стога чини као додатна опрема у салону ноктију добар утисак. Може да се користи, фино четка посебно добар за осетљиве цртежа и узорака.
Ектра фине и замршене обрасце могу бити посебно лако и прецизно произведен са четком за наил арт, са својим кратким и новчаном казном четком длакама. Четка је погодан за све уобичајене Наилартфарбен као креативни сликарске боје, Наилартфарбе или гел боја и могу се применити за различите технике. Добар у руци беле четкицом по Ергономски обликована дршка, безбедно пријањање и прецизно усмеравање четкице дозвољава. Као разлог за наил арт декорацију са четкицом боје служе пажљиво лакирани нокат природну или ноктију скулптуре, која је обложена са лак за нокте, УВ Геллацк или гел боја. Ово ручно осликана ноктију је дуготрајан и поуздан, ексер је коначно запечаћена. После сваке употребе, четка треба пажљиво очистити четком за чишћење и суво стојећи. Дакле, трајност је загарантована.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни