Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Четка
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON гел Четка
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Вештина и пракса су важне тачке у циљу постизања савршен резултат. Поред тога, право средство и прибор има важну улогу. Једна најважнија од њих, су четке. Они су витални део процеса аплицирања гел на ноктима у. Наш четка гел, у величинама 4, 6 и 8, су савршени пратилац за гел нокте и ноктом уметничких креација. Гел четке имају танку дрвену ручку који је офарбан у црно. Они имају добар баланс у руци. Због тога они би ваш једноставан рад и проблем бесплатно. Наравно само квалитетни материјали коришћени су за ове четке, тако да можемо обезбедити стандард сте навикли да.

Длаке четке је густине и то је чврсто држи сребрној Фрула који је чврсто прикључен на дрвеном дршком. Коришћење гелови без капље и одбацује је стога није проблем уопште. Из различитих величина, увек можете да пронађете одговарајући за ваш тренутни задатак.NAIL-EON гел Четка је дизајниран да ради са свим гелова. Без обзира да ли желите да примените базу-, градитељ-, заптивање, или један од наших колор гелова. Тако да можете да уживате дуже четке, увек би требало да их очистите после употребе са четком за чишћење. Наравно, можете пронаћи ово из наше продавнице. Никада чување четкице са косе окренут надоле, може да сломи или на други начин оштети косу. Ако су ускладиштени стоји, онда увек коса показује горе. Још боље би било да их чувате полагање на њиховој страни, преферрабли смештају у уградње четком случају.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.6111
Преглед
5
10
4
3
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни