Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Четка
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
nded Гел Гр. 2 - За ноктију гел слојева и тачни
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Са nded Гел Гр. 2, распоред ноктију дизајн је допуњен важан прибора. Пажљиво израђен четка је идеална за јединствене примене свих слојева гела и идеалан је за Петите ноктију плоче и филигранском раду. За наил арт, користећи Оне Строке технику Сабле четка за косу са сребрном Фрула је такође идеалан.

Са екстра-финим nded Гел Гр. 2 може бити изведена прецизно и чисто посебно филигрански рад на нокта. Четкица је израђена од Сабле реалног косе која је стабилно фиксне у сребрном Фрула. Страигхт Едге четка за ивице може да обавља тачно релативно уска ширина је идеалан за мале нокте и коришћење четкице у техници једном потезу. У овој техници, исте две боје су шивене са четком удара на јединствен и лични наил арт. Гел може да се користи за примену прајмера и Ауфбаугелен и коришћење чак и за униформног Фарбгелсцхицхт. Дакле, прави четка за косу траје дуго времена, после сваке употребе, темељно чишћење је важно. Препоручујемо nded четке за чишћење из нашег асортимана, сушење од чекиња треба да буде усправно.


Мере
+
0.004 Метар (m)
0.004 Метар (m)
0.162 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни