Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Празна посуда
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Пластична боца са навојним поклопцем 250 мл
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Поред хигијене и чистоће и реда је део нокта салону рада. Ово ће обезбедити да је све спремно. Потребно Нокти неколико прибор и више празних контејнера не би требало пропустити. Многи материјали, посебно течности, понудила јефтиније у великим боцама. Међутим, велики контејнер није врло практичан за свакодневну употребу. Дакле, искористите наше пластичне боце празне Увртни транспарентан, који може бити интегрисан на било којој радној станици савршено. Дакле, можете да попуните своју опрему и имају управљати величину да раде, а не жртвују у цени предност великих паковања.

Бочица је предодређен за све течности као што нокте за чишћење, средство за дезинфекцију или Наилцлеанер. Али сви остали течности су у добрим рукама у њој и да буду заштићени од прашине и прљавштине чувају безбедно. Вијак капа затвара безбедно боцу, тиме и испаравање или испаравање течности је немогуће. Наравно, контејнер се такође може користити и за друге ствари из ноктију дизајн.

Нудимо много година искуства у производњи и висок квалитет наших производа, који су сви у складу са строгим захтевима европских стандарда и произведени на стању УВ гел истраживања. Видите и сами, од вас ће бити потпуно одушевљена. Користите нашу боцу за удобан рад и штедите на куповини течности кроз обједињено.

Мере
+
0.049 Метар (m)
0.009 Метар (m)
0.189 Метар (m)
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни