Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Празна посуда
Пластична боца са навојним поклопцем 250 мл

Детаљи
+

Поред хигијене и чистоће и реда је део нокта салону рада. Ово ће обезбедити да је све спремно. Потребно Нокти неколико прибор и више празних контејнера не би требало пропустити. Многи материјали, посебно течности, понудила јефтиније у великим боцама. Међутим, велики контејнер није врло практичан за свакодневну употребу. Дакле, искористите наше пластичне боце празне Увртни транспарентан, који може бити интегрисан на било којој радној станици савршено. Дакле, можете да попуните своју опрему и имају управљати величину да раде, а не жртвују у цени предност великих паковања.

Бочица је предодређен за све течности као што нокте за чишћење, средство за дезинфекцију или Наилцлеанер. Али сви остали течности су у добрим рукама у њој и да буду заштићени од прашине и прљавштине чувају безбедно. Вијак капа затвара безбедно боцу, тиме и испаравање или испаравање течности је немогуће. Наравно, контејнер се такође може користити и за друге ствари из ноктију дизајн.

Нудимо много година искуства у производњи и висок квалитет наших производа, који су сви у складу са строгим захтевима европских стандарда и произведени на стању УВ гел истраживања. Видите и сами, од вас ће бити потпуно одушевљена. Користите нашу боцу за удобан рад и штедите на куповини течности кроз обједињено.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.75

Преглед

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни