Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица )

Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица )

Сортирај по: стандард
Filter articles
Посуда за пудер у облику змије Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица ) Посуда за пудер у облику змије
20,25 € *
8,69 € / 1000 g
-50%
Мултифункционални Предмети Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица ) Мултифункционални Предмети
од 16,56 € *
16,56 € / 1000 g
Наил дизајн ручног пртљага Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица ) Наил дизајн ручног пртљага
44,51 € *
20,32 € / 1000 g
Сортирај по: стандард

Да бисте проширили своје пословање и понудити услугу мобилне да достигне корисницима који не живе у близини студија нокте, на земљи или у предграђа да живе или имају мало времена да иду на додатну студију. Можда планирате сами, без продавница и мисле о мобилним ноктију салону да посетите клијенти само код куће.
као да иде у ком правцу своје активности, свакако треба професионалну опрему можете да задржите за свој свакодневни рад, као што су робусне мултифункционални случају, оптички сличан актовку и уклапају у различите производе и гела за нокте ставки уметност Такође, добро заштићене може да се транспортује. кофер / таштина случајева направљени од високо квалитетног алуминијума импресионира својом величином и практичним њеним великодушним објеката. Фокус је да се овде стигне преносиви систем корпи са пет предмета у којима се сортирали прибор за нокте добро да ваше клијенте. Ево чак и довољно простора за светло лечење јединице. Свако ко намерава већи и доста простора за складиштење потребе, требало би да алуминијумски колица изблиза. Он је савршен пратилац за нокте дизајн нове пословну идеју. Унутрашњост је подељена појединачно и стабилна и точкови подесиви регулатор за безбрижно, опуштено транспорт.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€