Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art Попс за презентацију или вежбе на дизајну ноктију
Детаљи
+

Oво nail art Попс састоје од врха на којојштап који је закачен за боље руковањ. Ови попс може створити једноставан начин различите ноктију дизајна и нека његова креативност покренути бесплатно. Са праксом и много креативности бисте добили најбољи дизајн, али би желели да се баве не увек нема своје нокте. Модели су такође нису увек. Стога, nail art Попс најлакше решење да науче технике вајарства и добијерутински је потребно у дизајну ноктију.

За купце ноктију жале такође могу бити веома практичан. Већина купаца нема реалну представу шта желите да имате времена за наил арт. Са Попс, можете лако да покаже своје клијентеноктију.  Дакле ,одлука од ноктију дизајна је олакшан икупац добија исте емисијеувид у разноликости вашу понуду.

Различите боје се могу такође приказати боље. Право боја је обично само заиста видљив кадагел или одговарајући Геллацк и акрилне боје су примењене на врху.


вискозност
+
танак средњи дебео
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни