Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Матрице
NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut

Детаљи
+

У области дизајна и нокат нокат уметности постоје десетине начина за стварање лепе нокте. Један од најпопуларнијих дизајна је француски маникир. Дакле, ваши нокти ће увек изгледати савршено и добро одржавана.Француски изглед је ванвременски класик. Међутим, да би постигао леп крајњи резултат, морате тачно ради. Ако осмех линија није глатка и чак, Французи изглед неће изгледати лепо више.

Израда глатка, па чак и осмех линија није тако лак задатак. Матрице могу пружити велику помоћ. Наши Еаси француски савете и лако француски емулзије Цут осмех су израђене од метала и да ће вам помоћи да што савршене нокте француске поново и поново. Захваљујући овим производима, нећете више бити потребе за папир шаблоне. Такође можете да их користе за аирбрусх методом и са акрилним ноктима. Убедите себе са овим металним шаблона и направите савршене француске нокте.

Ми вам нудимо нашу експертизу које смо окупили током година. Наши производи су врхунског квалитета, а резултат су најновија достигнућа у области УВ геловима и ноктом производа. Наравно све попуни европске стандарде. Нека наша услуга и производи себе убедим, наћи ћете све што вам је потребно.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.1

Преглед

5
4
4
3
3
3
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни