Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Складиштење и Приказ робе
Брусх Холдер - стилски прибор за наил арт простор

Детаљи
+

За прецизно ноктију уметности декорације са четком чисте рад је веома важно. То такође значи да за сваки Фарбе се користи екстра Брусх. Када мењате боје често поставља питање: где да стави четку? Брусх Холдер у металик или розе је пронашао савршену додатну опрему и коначан одговор на ово питање.
До девет различитим четкицом роессе наћи на полици у Брусх Холдер простору. Суптилне димензије 9,5 к 2 к 7,5 цм како би се осигурало да су корисне прибор из категорије Складиштење и лак за нокте екрану одвија на малим радним столовима. Кроз китњастим Фарбе и модерног дизајна носиоца четке није само корисно, али и лепа. За разлику од одржао четкицу у усправним трибина, не може доћи до узајамног контаминације четком овде. Сваки алат је постављен изоловано и да додирнете када је потребно лако и без другог четком, бити настављени. Идеал је четка држач и за пажљиво и потпуно сушење очишћене четком. Средству за чишћење препоручујемо четкице за чишћење из нашег асортимана Дндед.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни