Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Алати
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Са прстом заштите турпија за нокте да заштитите своје руке
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Захваљујући маскирање површини нокта подношења заштите могу се брзо и лако умотан право на моделирању ноктију на својим прстима и штити током подношења и раде своје нокте и такође кожи. У многим студијима овај производ је већ необавезан ставке у свакодневном раду, али и даље постоје ноктију дизајнера који још увек не користе ову заштиту. То би требало да буде крај, јер су сопствени нокти увек треба одржавати у свакодневном животу, а посебно на послу и изгледају лепо.
И тако оптика ће бити кратка, безбедност Удружења је доступан у различитим бојама - изаберите боју која одговара вама и вашем пословању. Ваши клијенти ће се осећати удружење врло често, јер ни огребан нити било непријатно на кожи и да нисте ограничени у свом раду. Ви и не примећујете заштиту. Пошто вам је потребно само мало материјала за апликацију, овај производ је изузетно ефикасан. То је довољно ако се завршити на заштиту и подношење на сопствени прстима - заштита је тренутан. За све оне који још није могао убедити овог члана, и све дугогодишњих фанова, нуди вам NDED трн средине у различитим бојама да студијског квалитета и свакодневне ниске цене.Висок квалитет производа у нашој категорији прибор и алат.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни