Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Обука и упутства

Обука и упутства

Сортирај по: стандард
Сортирај по: стандард

Бренд дизајнер-у је обука професионалних, као и многе професије у веллнесс и беаути је базиран, али додатне студије. То се не ради са неким брзе тестове, када је у питању учење негу ноктију, за негу коже и ноктију дизајн - неколико недеља припреме на тему је требало да буде предуслов, као и преноси дубоке медицинске и хигијенске знања у области ноктију и коже. Ипак, обуку ноктију дизајнера да дизајнер ноктију није униформа, и многи студио има да се носе са неквалификованим кандидатима. Наила обуке треба да предају принципе који одговарају на хигијенске и медицинске стране ноктију дизајна, као и различитих материјала и опреме треба да се користе. руковање алата, инструмената и материјала не треба занемарити, а такође треба ноктију дизајнер одлука да се фирма у раду са клијентима и клијентима, који признаје да није увек лако. бити одржавање односа са потрошачима мора да се научи баш као и код других служби професије, превише.

Фокус обуке, али је Наил моделовање упутство за вештачке нокте, нокти Акрилик за речи. То је са много савета и трикова да уче и тако тешко, али му је потребно, као и УВ гел за вајање неких може да се бави пре него што наставите ствари купцу и / до купца на акцију. Тренинг материјали као што су ДВД, пракса рукама и прстима замена се може наћи на следећим страницама, као и брошуре које објашњавају јасно сваком кораку. Чак и за аматере ноктију уметника, ови материјали су интересантни јер дају у дубину наставу у сложеном питању.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€