Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Обука и упутства
Акрилик моделовање Упутство
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

"Наила поставља ноктију дизајн за употребу је савршен приручник за акрилне нокте сетова са корак по корак упутства за почетнике ноктију поставља ноктију упутства дизајн ће водити их да уђу у самопомоћи материјала..

Наила поставља ноктију упутства дизајна - упутство за акрилне нокте сетова са корак по корак упутства за почетнике и ноктију салони.

Упутство за акрилне нокте сетова

Након пажљиво уклоните све постојеће природне нокте Нокти су подноси у облику униформе.

Пронађите идеалан и савршен уклапање Савет. Савет мора добро да се са лежаја површине и зарез се укључе у природне нокте. Савет је тачно када се представља природни наставак природних ноктију.

Припремила природни нокат мора бити детаљно очишћен са чишћење и одмашћивање. Само темељно чишћење и одмашћивање природних ноктију оптимална трајност вештачких ноктију може постићи.

Уђите у жлеб ТИП-Типунтерсеите нокте лепак.

Сада се са врха светло притиском тачно природних ноктију. Обратите пажњу на ову операцију да не ваздух је заробљен. Као лепак за нокте суши веома брзо, мора да се користи брзо и лако.

Уз професионални посебне Савет цуттер сте исекли врх до жељене дужине и могу вец унапред одредити облик ноктију.

Прелази из природног нокта на заказани врху су пажљиво усклађени са меким турпија за нокте.
Да би се поједноставио рад може да буде и савет-блендера може да се користи.

Сада штедљиво по потреби, прајмер / лепљење агента примењује се само на природне нокте. суво темељно.

Замочи четкицу у први модел посуда за мешање са акрилик течност, а затим иде са мокром четком у праху пуна посуда за мешање. Он формира малу куглу, заустављање прво на Типспитзе. Држите четкицу стан и модел, први облик ноктију врха. 2. и било које треће Лопта акрил нокте од центра масе се наноси на матрицу и по узору.

Ако сте се одлучили на шаблон технике (папира шаблоне у ролни), (за проширење природних ноктију без савета), па вас молимо да поставите шаблон тачно природних ноктију. Прву лопту акрил композиција је тада депонована на шаблон и формирана са равним четкицом да примените савет за нокте. Другом или евентуално трећем лопта је заустављен на средини нокта и матрица модела тачке. Ако истакнете природности ноктију, поготово док радите ноктију са белим врхом акрил прах. не може да се користи на заноктице!

Неправилности, облик и корекцију као и код датотеке или брушење блока да надокнади црно-беле поларне блок. Савршен завршити је подржана од стране пољског фајл или плави полирање слабљења и уље за негу ноктију. "

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни