Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Обука и упутства
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
ДВД тренинг попуњење модел положај са УВ гел техником
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Многи кораци и добар радни познавање различитих материјала потребних за комплетну моделирања са саветима и гел. За фил, потребно је мало. Ту никада не може бити довољно на располагању прибор и приручници за обуку + доведу необично даље у својој каријери. Али време није увек доступан и трошак може и даље бити прилично висока за семинар ван куће. Пошто ДВД може да пружи добре услуге.

Наша обука ДВД допуњавање са УВ гел техником у немачком је за вас као почетник, као и погодна за вас као професионалац. Можете да искористите предности многих корисних информација и уче нове ствари, као и своје вештине и даље продубљују.

Они су на челу од ноктију техничара корак-по-корак упутства. Тачно се допуњавање прогласио и приказивање слика је још лакше разумети. Информације ће бити једноставно и разумљиво. Чак и као почетник можете да урадите да попуните манекенством тако савршен. Добићете гледате са 16 минута трчања време када многи кораци су детаљно објашњене. Такође ћете добити информацију од припреме до попуне са гелом.

Убедите себе у квалитет наших производа. Бићете импресионирани и узбуђен.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни