Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Обука и упутства
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Јефтини ноктију дизајн Водич и тренинг скупа са сто гори
Детаљи
+

"Наила Тренер комплет дизајн са флексибилним проширење и стега 100 нокте пракса (20к5 величине)  Видео писана упутства за употребу.

Тренер ноктију пракса стране дизајн је природан изглед, флексибилна руку на ниво руку са прстом зглобовима, живот-попут врховима прстију и ноктију замењиви ноктију дизајн вежбе.

Све се користи широм света у лепоти институтима и кратких курсева, а служи као рука модела. За разлику од рада на људском моделу ноктију дизајн чини рад са Наила тренер је увек забавно и он је увек има времена, никад се жали и скоро нерањиви.

Једноставно га прикључите на терминал на сто и онда могу праксе миле воље док се не призове апсолутно савршен нокте. Не постоји бољи начин за нокте дизајн да развијају нове вештине и унапреде своје методе рада и брзине. "

 
Пажња : Имајте на уму да овај сет не укључује следеће производе као што су то опасне супстанце: напојницу лепка, чистији, буквар
Мере
+
0.443 Метар (m)
0.225 Метар (m)
0.065 Метар (m)
инструкције
+

1. korak: Pritisnite nokte za vježbanje na pojedinačne završetke prstiju.

2. korak: Sada možete po potrebi na nokte za vežbanje zalepiti produžetke ili šablone, kako biste vežbali svaku vrstu oblikovanja kao tehniku sa gelom, šablonima, akrilom, fiberglasom ili airbrush-tehniku. Čak i punjenje ili popravka nokata se može u svako doba vežbati. Savet: Ukoliko Vam nestane nokata za vežbanje, možete ih naručiti kod nas pod brojem aritkla 9983.


Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни