Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Обука и упутства
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Обука ДВД - комплетна моделовање технологије стаклених влакана са
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Међу бројним могућностима ноктију укључује комплетна моделирање фиберглас технологије. Уз помоћ нашег тренинг ДВД можете ставити тај метод у свој репертоар ноктију дизајн и понудити својим клијентима. У 20 минута корак по корак објашњава како радите на природни лак за нокте исправно и користе фиберглас активатора комбинацију.
Из нашег стручног ноктију дизајнер Патрициа Кунз Они добијају вредне савете које можете сјај.
Обука "Обука ДВД - комплетна моделирање са фиберглас технологијом" ће вам дати приступ овој техници моделовања, било за личну употребу или објаснио вашем студију, на разумљив начин.
Производи који се користе у ДВД се може наручити у нашој продавници све, чинећи ваш први покушаји ништа неће стајати на путу. Искористите искуство нашег ноктију техничара и донети своје вештине на најновијој штанду имате своју радњу за нокте дизајна и опреме, требало би да се овај ДВД апсолутно свој асортиман. Купите од нас, као лепоте школе да понуди ову обогаћивање обуку у готово као стандардна проширење наставних материјала за своје ученике. Сазнајте код куће је лако!
Успут, можете, захваљујући "Пауза" дугме памтите сваки корак или детаљан поглед са "Ревинд" дугме поново и поново. Пронађи наш ДВД у "Прибор", а затим у одговарајућим подзаконским категорија "Обука + прибор".
Корист упркос најнижим ценама највишег квалитета, како би се удари на овом великом понудом или једнак данас.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни