Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Обука и упутства
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
ДВД-Обука Рад са УВ заштита (гел пољски)
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Нокат дизајн обезбеђују добро образовање, вештине и практикују стубове за успешан рад. То укључује и право радног материјала. Документи, у може сваки сада и онда поглед бацили су веома популарни референтни радови, нарочито када претходни тренинг је дуго времена. Нудимо све додатке за своје савршене скулптуре и такође документа за приручницима за обуку +. Дакле, можете тренирати код куће и уштедећете и време и новац на скупе семинара.

Ако желите да се усуде да нову тему са УВ бојом или унапреде своје вештине, онда наш тренинг ДВД-Рад са УВ премазом (гел Пољски) у немачком је савршен алат. Ти различити кораци посао у новој техници УВ премаза су детаљно објашњене. Многи савети од професионалаца да објасним тачно како да примените материјал, шта препарати су неопходни, како грешке и тако пролази на проблеме које треба избегавати. Користите ДВД да проширимо наш асортиман услуга.ДВД је структуриран и лако разумети упутства која се могу применити веома добро.

Можете веровати нашим година искуства у производњи оклевања. Нудимо најквалитетније производе који су произведени до данас УВ истраживања гел и сви подлежу строгим захтевима европских стандарда. Видите и сами, од вас ће бити у потпуности задовољни и одушевљени.

Ова обука ДВД је доступан само на немачком језику.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4
Преглед
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни