Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Акрилик / Акрилне течности
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Једноставно одред моделовање захваљујући NAIL-ЕОN Уклони обавија
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Постоји неколико разлога зашто би желели да уклоните гел или акрил нокте. Уклањање УВ гел за нокте такође је нешто што треба да се уради сваки сада и онда. У циљу отклањања и манекенством, потребно је да прође кроз неколико корака заморно. Постоји, међутим, лакши начин да се уклони Потопити Офф гел или акрил нокте, као и различити нокат арт-дизајн. Ми вам нудимо решење да уклони моделирање помоћу фолију или завој-тајности, без замарања процес или изазива стрес на прсте и кожу. Наши облози имају пад везан за њих. Можете применити исправну одстрањивач на њега. Следеће што поставите таблу на прстом, и замотајте фолију или завој око прста.

После десетак минута процес је завршен. За вас и за ваше клијенте, овај метод има одређене предности. Руке могу слободно бити померена у току процеса. Након што уклоните омотач, можете да уклоните остатак моделирања помоћу поморанџе дрвета штап.Остатак се може лако уклонити са штапом. Приуштите руке као и обично после тога користи за пример, наш негу уља. У фолије и завоји могу користити за оба прстију и ноктију.

Дозволите себи убедио нас и наше услуге. Сви наши производи су врхунског квалитета и задовољавају све прописе и стандарде. Производи су резултат најновијих истраживања УВ гел развој. Дозволите нам да се увери!

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.4
Преглед
5
6
4
2
3
2
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни