Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Акрилик / Акрилни прах
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Акрилни прах

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Aкрилни материјал из слика одавно је познато. Он је невероватно јака и стабилна, чини боја и облика у безброј варијација и може се релативно лако руковати. Акрилик вештачки нокти могу бити формиран - већина студија раде са акрилне нокте, јер овај тренд се америчка овде стигли. Акрилни нокти су посебно препоручује када нокти су изложени већим тешкоћама - дуго и интензивно куцање на рачунару, на пример. Како гел за нокте акрил нокти морају бити прегледани после 3-5 недеља - интервали се не разликују.

Ми можемо да вам пронаћи на нашим странама, различите врсте акрилних прах и гелове из акрил нокат, који је у велике и мале пакете могу купити. нивоа цена чини производа за приватне кориснике / приватни клијент што атрактивнијим за нокат салону, који користи предности релативно јефтиније велике реда величине. Велики кофе, флаше и конзерве нису веома атрактивне. Међутим, они омогућавају пренос на мање контејнере који чине послови у естетском ноктију салону. Сви велики пакети омогућавају једноставно пуњење и ресеалабле, тако да се производи могу користити током дужег временског периода. Наравно, наши производи у складу са дизајн акрилне нокте са европским стандардима - они су високог квалитета и потпуно безбедни.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни