Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Акрилик / Акрилни прах
Акрил пудер у боји за сребрним нитима глиттер племените aкрилне наилс

Детаљи
+

До Глиттер теме нокти јеуметничко дело и комад накита на телу. Интегрисани мица пруге у акрилне праху, тако да додатни корак, производ се користи каоакрилна вајање савршен nail art.

Акрилне боје у праху са шљокицама нити у сребру се меша са акрилном течности и формирана у малу лопту. Са одговарајућом акрила четкомматеријал се обилато примењује иЦ - облику крива на природном нокат. Кроз слојева акрилних са сребрним уметком од финални производ јесветлуцави ноктију који се истиче и пенушаво и светлуцавим скреће пажњу на себе. Ово се односи на рукама, али скоро више за ноге ,лепши и привлачан чин него икад од глиттер пругама у акрилне нокте. Да би за акрилне нокте је дуготрајан и задржава сјај светлина ,погодан длака препоручује се као затварачима.

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни