Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Акрилик / Акрилни прах
Акрилне боје у праху глиттер конац за великог белог акрила

Детаљи
+

Ако желите да светлуцају дискретно, ондаакрилна боја у праху глиттер теме бело је прави избор. Ексклузивни светлуцање, који ипак не утиче претерано, привлачи као очију хватач пажњу на себе. Ово ноктију један баш као погодан као увече или за дан венчања.

Акрил пудер у боји са шљокицама пругама чиниза савршено обликован наил арт у акрилних идруги за посебан наил арт. Када се примењује, производ је као и сваки други акрилне боје у праху. Прах се меша са акрилном течности и формира у лопту. То ће се брзо ширио нокта и осигурава да је толико важно када вештачки нокат Ц - крива. У сваком слојуакрилне Флиттерстреифен у белом суисти са инкорпорирана. Ефекат :равномерно светлуцави и блиставе ноктију слика, равница и кроз Твинкле лискуна још увек упадљиве радови по белој боји.

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни