Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Акрилик / Акрилни прах
Ноћ Схине праху Пастел - прах-добро ноктију за нокте

Детаљи
+

Ноћ Сјај у праху је погодан за декорацију пастелних гела ноктију идеалних. Фини прах је мешовита у гелу боји УВ или може бити прска на обложене и неочврслог гелу. Након лечења, фини прах показује појединачне ефекте.
За примену нокта, нокат прах спремна као и обично. Уметности или чак природни нокат је припремљен као и обично. Након заглупљујућих површину са пуфером А базног премаза или базног гел се примењује, ова излечи под УВ лампом у одређено време оут. Лепљива слој остаје на површину нокта. Ноћ Схине Прах Уље је добро меша у гел боја, онда смеша је као и обично са четком и лечи. За индивидуалне узорак о нокта праха може се прска на још увек влажан гелу. Да ли је онда излечен као и обично. Длака као финиш даје коначну печат и ствара нокте које су дуготрајан и издржљив сјај.

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.8571

Преглед

5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни