Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Акрилик / Акрилни прах
Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder

Детаљи
+

Добићете драгоценог вилет акрилних прахова дело засновано на сјечиво развоја Акрилик праху, која се истиче по својој издржљивости. То је врло, врло фини прах који пружа невероватно фино и лепо акрилне нокте.Прах може бити као и сваки други акрил прах који се меша са стандард и доступна у нашој акрилним течности. Чак и мала количина наших производних и квалитетних драгоцене Акрилне прахова довољно да додирнете довољну количину акрилне материјала, може се моделирати са акрилним ноктима. Да промешајте акрилни масу, морате поред овог тихог течности акрил праху, специјална стакла која је погодна за акрил и посебним акрилним четком. Ако сте добили у праху и акрил течност у чашу, помешајте ово са четком у кружним покретима. Након што обликује дуж ивице стакла са четкицом малу лопту из мешовитог акрилика и носи то на нокту. Модел масу хитности, као и акрилне стврдњава веома брзо у ваздуху.Највиша тачка моделовање треба да буде у Ц-криве, где природни нокат иде за наил арт. Ако сте узору акрила, измените остале нокте у истом поступку. Након тога, препоручујемо применом заптивача производа, у облику гела или лака који штити нокте од пребојеност, огреботина и других спољних утицаја, а више трајних. Погледајте сами и искористе нашег дугогодишњег искуства у производњи.

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

инструкције
+

1. korak: Pripremite oblikovanje noktiju.

2. korak: Navlažite kist akrilnom tečnosti i umočite ga u puder u boji koji ste odabrali.

3. korak: Na vrhu kista se lepi akrilna masa.

4. korak: Ta masa se mora postaviti na nokat, kako biste mogli modelirati french vrh.

5. korak: Za nastavak modeliranja sve mora biti suvo.


Savjet: Neka se akrilni oblik nakon svakog koraka dobro osuši.


Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
11
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни