Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде:
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Маникир произвођач са Божић сет за 5 нокта посао
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

У Наил Арт тешко да постоји нешто што се не може постићи. Са многи различити елементи Наил Арт, можете постићи најлепша креације. Једноставно постоје границе у својим идејама. Различити елементи користи у Наил Арт могу се комбиновати заједно савршено, да иде и са лака за нокте. За сваку прилику да је пожељно да имају одговарајући дизајн ноктију. Посебно за посебне прилике прста нокти треба да изгледају још лепа. Божић је један од таквих специјалним приликама. Нека ваши нокти сјај и сјај са нашим Божић Сет. Користите боје лакова као основа за квалитет ноктију дизајн. Додајте газирана наглашава коришћење, на пример, штрас. Коришћење разни производи Наил Арт да се такмичи са бљеском свећама на Божић дрво.

Са нашим Сет можете креирати одговарајућу дизајн ноктију за Божић. Нећете моћи да побегне из завидне погледе.Сет је погодан за вештачке нокте, као као и за природне нокте. У зависности од ваших жеља, можете ићи на класично елегантна или фанки и модеран дизајн ноктију. Играјте се са елементима и можете да креирате сопствене идеје.

Ти и Ваши купци ће бити убеђени наших производа. Они су у складу са високом Европски стандарди, и да су резултат најновијих иновација УВ гел истраживања. Они су од највишег квалитета. Ваши клијенти ће вам се захвалим са својим задовољство и лојалност.

Овај сет садржи следеће чланке: 3156, 3140, 3180, 4327

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни