Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Adidas Туш ВОМЕН 250 мл - освежавајућих опуштајуће
Детаљи
+

Један је све нијансе Adidas Туш жена 250 мл у заједничком, односно неге коже и хранљиво ефекат иновативних формулација. Чишћење туш далеко зној и прљавштину која подржава природну равнотежу омотача коже.
Од Цоол Минт до воћне поморанџе Adidas Жене 250мл Душ је доступан у пет различитих аспеката. Варианте "Фресх" садржи освежавајуће нане за виталног почетак дана, у Пфлегедусцхе "Хаппи", пружају воћних екстраката у добром расположењу цео дан. Ектра доза влаге за суву кожу пружа вредне памука млеко у старачком туш "Заштити", ботанички екстракти пружају опуштање у формулисању "Релак". "Виталност" садржи масаже перле и мирише освежавајуће и воћни наранџаста са примесом мошуса.
Чишћење и нега - из дана у дан
У Adidas Туш Жене 250 мл су идеалне за свакодневну употребу и погодна за јутарње туш. Мали mенге Пфлегедусцхе је глатко дистрибуира по целом телу, у додиру са водом ствара јединствен кремаста пена која чисти и брине подједнако. После детаљног туширање пену остаје - у зависности од варијанте одабраних парфеми и тоалетни - пријатно арому на кожи која трају дуго и остварује ефекте. После туширања, кожа ће се осећати глатка, мека и чиста.
вискозност
+
танак средњи дебео
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни