Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
AXE Дезодоранс у спреју за мушкарце 150 мл - јединствен мирис за сваки дан
Детаљи
+

"Посебна карактеристика различитих мириса AXE дезодоранс у спреју за мушкарце 150 мл различитих композиција које комбинују да створе јединствене укусе. Поред поузданог ефекта дезодоранса против зноја мириса и пазуха влажност мирисом чини производ и његов корисник незаборавним.
Дезодоранс у спреју - многи мириси
Без обзира да ли воћно-свеже и мушки као у Варианте "Аполло", феинхолзиг и свеже биљке у Мирис стварању "Дееп Спаце" или воћни и истовремено фино-дрвени у Деоспраи "зрели" - AXE дезодоранс у спреју за мушкарце 150 мл испунио своје дужности зној инхибитори савршено. Појединачне комбинације Мирисне довести у вези са врло сопствени парфем сваки човек јединствен утисак на носу, памћења неколико незаборавно - AXE дезодоранс у спреју за мушкарце, визиткарте за нос.
Користите свакодневно за свакодневну мирис AXE Дезодоранс у спреју за мушкарце може да се користи у било ком доступним мирис дневно. Тело спреј се примењује после јутарње туш на чисту и суву кожу испод пазуха. Због своје коже-пријатан формулације са антиперспирант ефекта производ храни кожу док је штити поуздано од пазуха влаге и непријатним знојем мириса. Наш савет: Ко има све верзије AXE мириса код куће, могу одмах да пренесе своје расположење од стране одговарајућег мириса.
вискозност
+
танак средњи дебео
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни