Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Dove Рол-он дезодоранса 50мл - Даили Фресх и поуздан Царе
Детаљи
+

После сваког туш користи дезодоранс за дневно поступак припада. Нежан и дуготрајан рол-он дезодоранс штити Dove 50 мл од зноја и мириса влаге УНТ рамена. Производ је доступан у различитим мирисима и испољава своје дејство непосредно након прања у пазуха.
Лепо и свеже - сваки дан y Dove Деороллер такође ефикасне компоненте негу су укључени поред антиперспирант састојака. Делује на Део Ролл-он "Беаути Финисх" минералних Мића светлошћу одражавају особине и гипка коже, Део Роллер "Фресх" зелени чај и краставац су комбиновани у делотворан и коже-пријатељски мешавине соли алуминијума је потпуно изостављена. Оба производи нуде не само брижног негу поуздану заштиту од знојења испод пазуха и влагу до 24 сата.
Једноставан за коришћење - Лонг Импацт Dove Дероллер 50 мл се лако уклања након туширања на чисту и суву кожу испод пазуха. Ако је потребно, поступак се такође може поновити. Ако је производ потпуно осуши, а антиперспирант састојци раде за дуго времена, а зуверлассги штите од влаге и непријатних мириса. Савршена мала Део Ролл-он је у покрету или за негу после вежбања. Због ниске дезодоранс паковање уклапа у мале ташне.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни