Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега косе

Нега косе

Сортирај по: стандард
Filter articles
1 2 3 4 5
Каммсет Нега косе Каммсет
0,98 € *
1,56 € / 100 g
Nivea шампон 250мл 2у1 Експрес Нега косе Nivea шампон 250мл 2у1 Експрес
4,25 € *
1,70 € / 100 ml
Nivea Дијамант Глосс Моуссе 150 мл Нега косе Nivea Дијамант Глосс Моуссе 150 мл
6,38 € *
4,25 € / 100 ml
Сортирај по: стандард
1 2 3 4 5
Више од самог прања косе: wеllness за вашу косу
Лепа коса и модерна фризура остављају утисак негованог изгледа и истичу сопствени стил. Али чак и они који имају јаку и сјајну косу морају је одговарајуће неговати како би она остала здрава и лепа. То нарочито важи за танку и испуцалу косу и косу с перутом као и за ону која је оштећена хемијским третирањем као што су бојење или трајна ондулација. Њој треба нега. За то употребљавајте производе за негу косе који одговарају вашем типу косе. Било да се ради о масној, танкој или нормалној коси, у нашој продавници природне козметике за негу косе наћи ћете богат избор производа.

У нашем асортиману се налази све што вам је потребно за темељиту и благу негу косе. Шампон служи за чишћење длаке и мора бити благ посебно ако се користи сваки дан. Кад бирате производ треба се узети у озбир да ли имате, на пример суву или масну косу, постоји ли перут или иритација коже главе или је ваш тип косе нормалан. У свим шампонима за косу налазе се природни биљни екстракти који ефикасно делују. Поред тога они не садрже хемијске конзервансе и хемијске мирисне материје. Природни мириси коси дају свеж мирис. Регенератори помажу да се коса лакше рашчешљава - посебно дуга и коврџава коса. Они су потребни за добру негу косе исто као и кура за косу која обилато хидрира косу и обогаћује је хранљивим материјама и коју је потребно користити у редовним размацима зависно од оштећености.

У темељиту и благу негу косе спада и правилно опхођење са косом. Прекомерним хемијским третирањем косе, на пример честим бојењем или светљењем косе те трајном ондулацијом, може се веома оштетити. Зато је нарочито важна природна нега високог квалитета. Стога бисте требали избегавати светљење или бојење косе одмах после трајне ондулације. У најгорем случају коса се може оштетити до те мере да помажу само још маказе или долази до њеног пуцања. Дајте својој коси мало времена до следећег третмана и негујте је за то време природном козметиком за негу косе. У случају да имате масну косу, не перите је врућом водом. Испирајте косу само млаком водом. Код суве косе пазите на то да фен за косу није преврућ јер топлота из фена доприноси додатном исушивању косе. И код обликовања фрузире је важан избор правог производа за обликовање како би се коса одржала здравом и лепом. Зато ћете у нашем асортиману природне козметике за негу косе наћи све што је потребно за природно обликовање. Ваша коса ће вам за то бити захвална!

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€