Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика / Нега косе
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Елина Хаир канџе сет од 4 - Коса прибор за дуге и кратке косе
Детаљи
+

Хаир канџе не само користан прибор у дугом косом, кратке фризуре такође стилизован са практичним прибором косе и стајлинг. У бојама Сцхварз и браон корисних косе канџама у 4 чина је веома дискретно постављен.


Коса когти дугу косу

Хаппи дуга коса се комбинују у једну или више плетенице или носити као упдо. Не увек дају дужине косе пре да све нити потпуно и трајно наћи подршку у фризуру. У том случају, коса канџе долазе у и поправити појединачне праменове косе. Краћи шишке или различите дужине косе за сцену смањења могу да се ефикасно и хармонично интегрисана у фризуре.

Кратка коса - Фрисиермоглицхкеитен више него што се очекивало!

Начина да стила су далеко мање ограничена у кратком косом него што мислите. Поред класичне фризуре са уређајем, коса восак или гел нокти могу да произведу занимљиве ефекте на смешно на правим местима. Како може да дочара неку врсту упдо или производе по појединим ланаца дужине косе у комбинацији са кратком косом. Док су у канџе браон до црне косе изгледају врло неупадљиво и да су готово невидљиви, може бити у лакши косе духовит ефекат постиже када 4 ће поставити коса канџе користе као привлачном.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни