Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега косе
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Елина Косе цлав - Да бисте решили дугу и бујна коса
Детаљи
+

На ове шкољке косу канџе сећам у Сцхварз и браон са димензијом 8 к 3,5 цм. Широке Стеге су посебно погодан да поправи дугу и бујна коса на потиљку.

Чврста пролеће и закривљене канџе

Хаир канџе да затегнутост у коси од јаког извора који држи два канџе, а од стране савијеног облика. Овај повезују појединачне крака и уверите се да коса не може да исклизне. Хаир Сама Цлав остаје на месту, а не изгубити у току обављања. Споља, видела клип делује као благо отворена љуске. Пролеће је заиста види, али нестаје дискретно од шеме боја у Сцхварз и браон.

Посебно је погодан за бујном косом

По димензија 8 к 3,5 цм и релативно масивним јачина материјала, ови косу канџе су посебно погодни за бујна и густе косе или локне. Прво, велики стега је потребно да задржи многе косу, са друге стране пада и овај прилично импресиван косе накит у обиљу косе једва даље. За краће или танке косе препоручује да користите нешто суптилнији косе канџа, који је тада привлачи мање пажње на себе.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни