Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега косе
_НД3ДНД3ДЕлинаНД3ДНД3Д_ Коса снимци + снимци у 24 је сет 5 цм
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Снимци и Стеге су увек потребни за дуже косе. Чак и умерено кратка фризура ће бити награђени са овим прибором посебан ФЛАИР. За неупадљиве одржавања који обезбеђује 24 кренуо коса снимак + снимак _НД3ДНД3ДСцхварзНД3ДНД3Д_ / браон 5 цм _НД3ДНД3ДЕлинаНД3ДНД3Д_.

Цламп или снимак - Шта одговара када?

Разлике између шналица и коса снимак су прво _НД3ДНД3ДГроессеНД3ДНД3Д_, с друге стране, у операцији. Док је у терминалној коси је гурнут између два напоном металних делова, снимак коса стегнут под тензијом. Овај снимак такође нуди јачи стисак ланаца. Терминали могу користити дискретно да поправи лабав или сувише кратке праменове. Ово такође иде са снимка, али фиксација се јасно види.

Косу тон на тон за дискретан обликовање косе

Црне и браон боје појављују неупадљива у тамном косом, или понекад чак и невидљиви. Такође, покривена светло коси, нарочито косе клипове преко танког материјала једва. На снимци се онда заиста и да се види, али ипак делује дискретно и једноставно због _НД3ДНД3ДГроессеНД3ДНД3Д_ и једноставном облику. У циљу решили фризуру са снимак или цламп, препоручљиво је у зависности од структуре косе, поред користе обликовање производ. Цондитионер или спреј су такође погодни као што гел или восак.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни