Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега косе
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Елина Хаир Хеадбанд - Коса Прибор за сваки дан и прилику
Детаљи
+

Траке за косу у различитим обрасцима и варијације не само као украси за косу сјајно, али и задржати косу из њеног лица. Нарочито важно када лина Коса Трака је фиксна седиште на косе.

Фине тканине са великим шарама

Коса бендови су доступни у различитим дизајна. У зависности од комбинације боја и образац косе накита аката или неразметљива или неукусан и додаје корисну прибор тај костим. Док је светле боје скренути пажњу на лице, повуците тамне и смеле боје и упечатљив обрасци више пажње на фризуру и самог главу. Начин настају као што желите и лични укус различите ефекте. Поред боја и дезена тканине играју улогу: светло и прозрачно транспарентан супстанце делују срећно, док се материје користе сјај финиш преносе озбиљан и елегантан стил.

Коса Трака за све датуме и времена

Хаир Хеадбандс су косу за дан као погодан као увече. Одговара Хеадбанд за увече носе, он допуњује модеран изглед, током дана је такође служи практичне сврхе. Дакле, бенд држи косу док радите, кување или спортом са лица и оставља несметан поглед за важне ствари. Идеал је Хеадбанд док сунчање: Ако је лице без длаке, чело је митгебраунт равномерно.


Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни