Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега косе
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nivea Лак ултра стронг за посебно јаке чекање
Детаљи
+

Nivea Хаирспраи ултра стронг 250мл је савршена комбинација ултра стронг чекање и високо квалитетну негу за здраву косу. То обећава да одржи и обим без компромиса.
Фиксација и станица за цео дан
Као стајлинг спреј производ пружа косу са дуготрајним фиксације за 24 сата. Упркос ултра-јаке одржавање, корисник не мора да буде плаши царинском косе има: микро-Казна распршивач обезбеђује да Nivea коса спреј савршено дистрибуира у коси. Стога, може се касније лако чешља поново. Поред тога, коса добијена коришћењем стајлинг спреја видно више сјај и савршена основа за гламурозни стајлинг који седи поуздан.
Савршена заштита за стиле косу
Дневним стајлинг коса тешки оптерећења морају да издрже. Nivea xаирспраи ултра стронг 250мл храни косу увек тако чак и са честим стајлинг не Штета која се наноси на косу. Коса не исушује због неге формули иновативног. Интегрисани систем кератин-заштите обезбеђује очување природног кератина у коси, што заузврат је одговоран за структуру косе. Кератинформел прекрива косу и тако спречава штетни утицаји продиру споља и може да уништи косу. Истовремено ултра стронг спреј за косу садржи различите Царе-витамина који дају глатка и мека осећај косе.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни