Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега косе
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nivea шампон 2у1 Експрес 250мл - шампон и уређај
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Ујутро мора да буде углавном брзо, чак и под тушем. За темељно чишћење и екстра мало неге Nivea шампон 250мл 2у1 осигурава Екпресс. Шампон и уређај у једној, чини овај производ у једном пролазу за чисту и здраву косу гледа.

Багрем екстракт за лако чешљање

Свако зна проблем: Ако користимо само шампон, коса је често крте и тешко се чешља. Ако за додатни уређај нема времена, онда Nivea шампон даје 2ин1 250мл Екпресс за помоћ. За лакше чешљање багрем екстракт садржи осигурава здрав сјај и свиленкаст осећај доноси течног кератина у коси. Нежна формулација у овом 2 у 1 производу Нивеа такође нуди све-експрес услуга за косу.

Само шампон за свакодневну употребу

Чишћење као шампон, четкање као испирање - ово делује Nivea шампон 2ин1 Екпресс, који се одликује благим састојцима за свакодневну употребу. Орах величине mенге је масирати у косу, након кратког Еинвиркзеигт се темељно испере чистом водом. Коса осећа одмах мека и осећао збринути. Ако даље брига и стајлинг производи од Нивеа користи као додатак, дневни резултат је савршен припијене косу здравом сјајем.

Мере
+
0.035 Метар (m)
0.07 Метар (m)
0.2 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни